Mindannyiunk vágya, hogy ne csak ismerjenek, hanem megértsenek!

A honlap a Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával valósult meg!
Bibliaolvasó maraton
Bibliaolvasó - Maraton
Szeretettel és örömmel értesítünk minden kedves érdeklődőt arról, hogy a Biblia Évéhez kapcsolódóan, mi a Kunszentmiklóson működő keresztény egyházak Bibliaolvasó - Maratont szervezünk 2008. December 11.-14. között. A rendezvény célja , hogy az egész Bibliát megszakítás nélkül, a kijelölt idő alatt folyamatosan felolvasva, felhívjuk a figyelmet arra, hogy mennyire tiszteljük és szeretjük a Szentírást. Valamint hangsúlyozni szeretnénk, hogy fontosnak tartjuk azt, hogy a Biblia ne csak a polcunkon álljon, hanem azt olvassuk, élő módon forgassuk. A rendezvény időrendben haladva négy helyszínen folyik, ahol egy - egy olvasó 15 percig olvassa a folyamatban következő szentírási szakaszt.

A rendezvény programja:

• Megnyitó: Református Gyülekezeti Terem 2008 december 11 (csütörtök) 18 óra. Folyamatos Bibliaolvasás 12.-én 12 óráig.
  • 2008 december 12 (péntek ) 12 órától Pünkösdi Imaház Kunszentmiklós Mészöly Pál u.2. folyamatos Bibliaolvasás 13.-án 06 óráig.
  • 2008 december 13 (szombat) 06 órától Őskeresztyén Imaház Kunszentmiklós Nap u.8. folyamatos Bibliaolvasás 24 óráig.
  • 2008 december 14 (vasárnap) 00 órától Római Katolikus Templom folyamatos Bibliaolvasás a befejezésig.

Minden kedves érdeklődőt az adott helyszíneken szeretettel várunk!
Pintér Gyula Református Gyülekezet
Kurdi János Pünkösdi Gyülekezet
Majoros Tibor Őskeresztyén Gyülekezet
Vangel Imre Római Katolikus Gyülekezet

Engedjétek hozzám jönni a kisgyermekeket,
és ne tiltsátok el tőlem őket,
mert ilyeneké az Isten országa

Márk 10:14

A weboldal a Megértés alapítvány tulajdona!
Tartalmát felhasználni csak az alapítvány hozzájárulását követően lehetséges!